NEMEGHEER

NV

db.Viktoria - Duitse genetica

BHZP is één van de marktleiders in Duitsland op gebied van fokmateriaal. Het bedrijf staat in voor de fokkerij en verdeling van de db.Viktoria fokgelt en de db.77 piétrain-eindbeer. Daarnaast is hun db.planner één van de meest gebruikte softwareprogramma’s in de Duitse varkenshouderij.

Partnership en ondersteuning
NEMEGHEER NV zag veel potentieel in deze fokkerij-organisatie en zijn db.Viktoria die zich uitermate leent voor de Belgische markt. Haar uitstekende resultaten in de kraamstal en haar uniforme en kwalitatieve nakomelingen zijn een meerwaarde voor de Belgische varkenshouder.
In Duitsland worden jaarlijks 120.000 db.Viktoria fokgelten ingezet. Dit betekent een jaarlijkse productie van 9.000.000 slachtvarkens per jaar. Dit leidt tot een enorme bron aan informatie voor de fokkerij en selectie, waardoor BHZP en NEMEGHEER NV de klant ten volle kunnen ondersteunen en begeleiden.
Onze klanten zijn onze partners! Wij staan garant voor uw bedrijfsresultaten en uw bedrijfsspecifieke wensen! Daarom hebben wij sterk vertrouwen in de db.Viktoria en haar meerwaarde voor uw bedrijf!

Fokkerijstructuur en gezondheid
NEMEGHEER NV heeft een nauwe samenwerking met diverse fokbedrijven. Op die manier staan wij garant voor de herkomst van uw fokmateriaal. BHZP stelt strikte productievoorwaarden. Dit betekent dat de db.Viktoria fokgelten onder gezondheidsprotocol uitgeleverd worden en dat er daardoor ook prrs-vrije fokgelten beschikbaar zijn.

Eigenschappen van de db.Viktoria
De db.Viktoria is de kruising van de db.01 landraslijn (LR) en de db.03 yorklijn (LY). De selectie en fokkerij steunen op volgende 6 basisprincipes:
  • Sterke moedereigenschappen
  • Uitstekende vruchtbaarheid
  • Uniforme & kwalitatieve nakomelingen
  • Stabiliteit en langleefbaarheid
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Strikt gezondheidsprotocol

Contact
Voor meer informatie kan u terecht bij volgende medewerkers:

Klaas Tahon +32 476 799 532 klaas.tahon@nemegheer.be
Reinaard Nemegheer +32 485 550 740 reinaard@nemegheer.be
Hermeline Nemegheer +32 496 559 320 hermeline@nemegheer.be
Raadpleeg zeker ook eens de website www.bhzp.de !